'Dragi gost'

Bebić objavio fotografiju rukovanja s Gotovinom na Hvaru

Gotovina Bebić
Facebook/Pjerino Bebić
26.03.2013.
u 09:38

"Za Veliki tjedan u Hvaru imamo dragog gosta i prijatelja", napisao je na svom profilu gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić uz fotografiju s Gotovinom.

Hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić na svom profilu na Facebooku pohvalio se da ovoga tjedna na otoku imaju "dragog gosta i prijatelja" te objavio fotografiju rukovanja s umirovljenim generalom Antom Gotovinom.

"Za Veliki tjedan u Hvaru imamo dragog gosta i prijatelja", napisao je na svom profilu gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić uz fotografiju s Gotovinom.

Umirovljeni general na Hvar je stigao u posjet dugogodišnjem prijatelju fra Jakovu Gregovu u franjevački samostan, piše Slobodna Dalmacija.

>>Novo priznanje generalima Markaču i Gotovini

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:07 26.03.2013.

Pierino Bebić je takav pozer i tako se voli naslikavati s raznoraznim facama da bi mu i Fred Matić mogao pozavidjeti na tome... Ono konkretno, da radi na boljitku grada Hvara i da se bori prsa o prsa s problemima koji tište građane i građanke Hvara, a to ni čut!

OB
-obrisani-
11:20 26.03.2013.

Još jedan koji je iskoristio Gotovinu za osobnu promociju.Objava slike u korist nadolazećih lokalnih izbora.K ljudi vide sa kim je Pjerino frend,odmah će glasati za njega.

MA
matador007
11:44 26.03.2013.

A gdje je gospodin sakrio generalovu sliku za vrijeme dok se još vodio kao optuženik?Ovo postaje zaista jadno i bijedno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije