lupali po monitorima

Bejzbol palicama uputili poruku odvjetnici u njezinu uredu

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
14.07.2014.
u 22:30

Nakon što su razbili nekoliko monitora izašli su van i pobjegli u nepoznato.

- Recite joj da pazi s kim se zajebava - vikala su dvojica muškaraca sa fantomkama na glavi dok su bejzbolskim palicama lupali po monitorima u odvjetničkom uredu V. N. (51) u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu.

Dvojac je u ponedjeljak oko 16 sati upao u odvjetnički ured dok su se u njemu nalazili sama vlasnica ureda kojoj su i uputili prijeteću poruku, a događaju su posvjedočili i vježbenik te još jedna odvjetnica. Nakon što su razbili nekoliko monitora izašli su van i pobjegli u nepoznato.

- Uglavnom se bavimo ovrhama i parnicama, ne kaznenim ili sličnim postupcima, ali očito je da je ova prijetnja bila upućena meni, ali iskreno ne znam od koga jer ranije nisam niti dobivala nikakve prijeteće poruke niti su me na bilo koji način napadali - rekla je odvjetnica V. N. te potvrdila kako je odmah nakon što se napad dogodio nazvala policiju koja trenutno pokušava ući u trag počiniteljima.

>> U centru Zagreba maloljetnik i dva prijatelja pretukli 18-godišnjaka

Komentara 3

DU
Deleted user
08:39 15.07.2014.

zaboravila im izdati racun?

MA
madmax17
22:45 14.07.2014.

Biće neka zalutala ovrha..

KA
kaco
22:53 14.07.2014.

Dobila ovrhu na monitorima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije