NAPAD U BRUXELLESU

Nova snimka terorista u svijetloj jakni: Objavljeno kojim putem je pobjegao policiji

bruxelles
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
07.04.2016.
u 16:26

Tužitelji su objavili novu snimku muškarca u svijetloj jakni kojeg se sumnjiči da je ostavio bombu u zračnoj luci

Belgijski tužitelji zatražili su pomoć u pronalasku famoznog "čovjeka sa šeširom" koji je sudjelovao u ubojitom napadu na zračnu luku u Bruxellesu 22. ožujka.

Tužitelji su objavili nove snimke muškarca u svijetloj jakni kojeg se sumnjiči da je ostavio bombu u zračnoj luci pa se pješice vratio u grad nakon što su se raznijela dvojica bombaša s kojima je došao i s kojima je snimljen na poznatoj snimci nadzorne kamere. Traže se ljudi koji su ga vidjeli na povratku u grad.

Tužitelji su u videu objasnili kojim je putem išao. Kažu da je sumnjivac napustio zračnu luku, prošao kroz četvrt Zaventem te hodajući uz glavnu cestu stigao u grad. Posljednji put kamere su ga snimile u četvrti Schaerbeek, gotovo sat vremena nakon bombaškog napada. Na putu je odbacio jaknu i ostao u svijetloplavoj košulji s tamnim zakrpama.

 

– Jakna nas posebno zanima – rekao je tužitelj Eric Van Der Sypt na konferenciji za medije, a posebno je apelirao na ljude koji su sumnjivca možda snimili.

>> Jedan od bruxelleskih bombaša radio kao student u zgradi Europskog parlamenta

>> Život nakon terorističkog napada

Komentara 1

ZI
zimerman
17:05 07.04.2016.

Ako se bez najave pretresu sve dzamije I islamske zsjednice 70 % ce ih se uhvate za 24 sata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije