PREDSJEDNIK HSS-A

Beljak: Ne vidim se u obitelji stranaka gdje se nalazi i Vučić

Beljak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
08.07.2016.
u 21:57

Krešimir Beljak otkrio je što misli o promjeni svjetonazora stranke nakon pridruživanja koaliciji SDP-a

Predsjednik HSS-a, Krešimir Beljak, gostovao je u vijestima HRT-a gdje je komentirao nedavnu odluku o pridruživanju koaliciji SDP-a.

Na pitanje voditelja šalje li HDZ-ov kandidat za predsjednika stranke, Andrej Plenković, poruku HSS-ovom članstvu za kog trebaju glasati Beljak je odgovorio kako je jedna stvar u Europskom parlamentu, a druga u Saboru gdje sjede Ćorić, Tepeš, Kirin i samo jedan predstavnika HSS-a.

HSS je stranka koja je, kao i HDZ, član europskih pučana. Damir Smirtić upitao je hoće li sada HSS mijenjati svoje svjetonazore kao npr. pravo na pobačaj ili pitanja o gay populaciji.

'To nisu politička pitanja već pitanja ljudskih prava', odgovorio je Beljak, dodavši da 'o tome možete pitati i HDZ s obzirom na to da će uskoro u grupaciju pučana ući i Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića. Osobno se ne vidim u obitelji stranaka gdje se nalazi i Vučić,'

Na pitanje o bivšem potpredsjedniku Branku Hrgu koji je rekao da će izaći na izboru, ali ne s tom koalicijom, kratko je odgovorio da smo slobodna država u kojoj nitko nikoga ne tjera da bude gdje ne želi biti.

>> Hrg: Neću sudjelovati na zajedničkoj listi HSS-SDP na parlamentarnim izborima

Komentara 41

Avatar Prosenjak
Prosenjak
00:17 09.07.2016.

Beljak: Ne vidim se u obitelji stranaka gdje se nalazi i Vučić. I zato s HSS-om idem obitelji stranaka gdje se nalazi i Dačić

DR
draxy
22:52 08.07.2016.

Da li će Beljak na predizbornim skupovima smjeti iznijeti barjak HSS-a sa natpisom "VJERA U BOGA I HRVATSKA SELJAČKA SLOGA" i što će na to reći Stazić,Jovanović i drugovi?

BJ
Bjelovar112
22:55 08.07.2016.

drugari ce da kazu ajde mali skrati natpis bez ovog boga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije