izborni dan

Beroš dodatno pozvao ravnatelje da što prije pacijentima naručenim 17. travnja daju novi termin

Zagreb: Zbog novih slučajeva trovanja Vili Beroš dao je izjavu za medije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
27.03.2024.
u 14:52

Ističe kako je od iznimne važnosti osigurati kontinuiranu zdravstvenu zaštitu pacijenata, osobito osjetljivim skupinama kao što su onkološki bolesnici, djeca, trudnice.

U slučajevima kada nije moguće pružiti zdravstvenu uslugu pacijentima naručenim 17. travnja, na dan parlametarnih izbora, nužno ih je promptno kontaktirati i dodjeliti im najbliže moguće termine sukladno medicinskim indikacijama, stoji u dodatnoj uputi ministra Vilija Beroša koju je danas uputio bolničkim ravnateljima. 

Ističe kako je od iznimne važnosti osigurati kontinuiranu zdravstvenu zaštitu pacijenata, osobito osjetljivim skupinama kao što su onkološki bolesnici, djeca, trudnice. Stoga je pozvao da se žurno poduzmu aktivnosti organizacije rada na izborni dan, uvažavajući pritom i prioritete u zbrinjavanju pacijenata i prava zaposlenih na glasanje. 

FOTO Zagreb izgleda spektakularno: Šarena svjetla i zanimljive instalacije oduševile posjetitelje

Zagreb: Zbog novih slučajeva trovanja Vili Beroš dao je izjavu za medije
1/45

Komentara 3

NO
Nordik
18:37 27.03.2024.

Policija na dan izbora neće raditi. Molimo kriminalce, bande, lopove, dilere... da se prebace na neki drugi dan.

Avatar ljutapica
ljutapica
15:48 27.03.2024.

Milanoviću je jako stalo do građana 🤨

DU
Deleted user
15:17 27.03.2024.

Sad toliko buke oko tog 17. A ljudi cekaju po godinu dana pregled jer doktori rade privatno i nikom nista.Gdje god zagrebes nevalja a Plenkovic se samo hvali.Kako se prije u Jugi nije cekalo a bilo je vise ljudi.Isla sam na pregled u bolnicu bez narucivanja.Koga lazu pa nismo glupi znamo dto se radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije