Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O slavlju u HDZ-u

Beroš: "Nadam se da nećemo postati rasadnik koronavirusa, moramo biti oprezni"

Foto: Sanjin Strukicl/PIXSELL
1/3
06.07.2020.
u 01:30

Trudili su se držati preporučenih mjera zaštite, ali su u nekim trenucima jedni drugima bili preblizu

Ministar zdravstva, Vili Beroš, kaže kako su u nekim trenucima tijekom slavlja u stožeru bili preblizu jedni drugima, ali se nada da neće postati rasadnik koronavirusa.

"Nadam se da nećemo postati rasadnik koronavirusa. Mjerila se temperatura, dezinficirale su se ruke, moramo biti oprezni", kazao je za N1.

Beroš je na ovim izborima dobio više preferenacijalnih glasova od predsjednika stranke Andreja Plenkovića i rekao je da zdravstveni sektor ostaje njegova osobna preferenacija:

"Rješavanje zdravstvene problematike moja je osobna preferenacija. Ne prepostaje nam ništa drugo pratiti epidemiološku situaciju i procjenjivati koje mjere donijeti."

Ipak, smatra da neće uskoro biti pooštravanja epidemioloških mjera u Hrvatskoj:

"Mislim da neće biti pooštravanja mjera ako ne eskalira epidemiološka situacija. Brinut ćemo da se ne dešavaju nova žarišta, uvodit ćemo selektivno mjere, a ne generalni lockdown kao zadnji put."

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:32 06.07.2020.

Nikome nije jasno kako se, ali baš svi političari druže kao da virusa nema. Nije valjda da i neki od njih preventivno uzimaju jednom tjedno malu dozu klorokina kao i Trump?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije