REFORMA

Beroš o novom uređaju za pacijente u Splitu: Poboljšava dijagnostiku onkoloških pacijenta

Foto: Twitter Vili Beroš
1/3
12.12.2022.
u 21:18

Još jedan reformski iskorak s pacijentom u sredini", napisao je ministar.

Ministar zdravstva Vili Beroš pohvalio se na društvenim mrežama s "novim pojačanjem" splitskog Doma zdravlja.

"MSCT u splitskom DZ-u, kao jedan u nizu ulaganja Vlade Republike Hrvatske i županije, zadovoljava potrebe na tom području, smanjuje liste čekanja, poboljšava dijagnostiku onkoloških bolesnika te jača sinergiju KBC-a Split i DZ-a. Još jedan reformski iskorak s pacijentom u sredini", napisao je ministar.

Beroš je ranije najavio reorganizaciju cjelokupnog sastava zdravstva s primarnim ciljem podizanja kvalitete usluge. U reformi se očekuje jačanje preventivne zdravstvene zaštite i domova zdravlja, reorganizacija bolničkog sustava te praćenje ishoda liječenja.

Komentara 1

GE
geler203
07:48 13.12.2022.

Još jedna skupa i potrebna igračka ali u prvom redu za članove i prijatelje a ostali i dalje godinu do dvije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije