Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području općine Kaptol

Biciklist (72) smrtno stradao u nesreći: Udario ga je 18-godišnji vozač

Koprivnica: Biciklist lakše ozlijeđen nakon naleta automobila na pješačkom prijelazu
Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
09.06.2024.
u 22:32

Nakon udara došlo je do slijetanja vozila i prevrtanja na krov, naveli su iz Policijske uprave požeško-slavonske

U prometnoj nesreći u nedjelju na području općine Kaptol smrtno je stradao 72-godišnji biciklist, priopćila je u nedjelju požeško-slavonska policija. Prometna nesreća dogodila se oko 13,05 sati u blizini mjesta Kaptol, kada je 18-godišnji vozač osobnog automobila prešao u suprotnu prometnu traku te udario u bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 72-godišnjak.

Nakon udara došlo je do slijetanja vozila i prevrtanja na krov, naveli su iz Policijske uprave požeško-slavonske. Oba vozača su prevezena u Opću županijsku bolnicu Požega, a 18-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok je 72-godišnjak od posljedica ozljeda u večernjim satima umro. 

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće, dodaju iz požeško-slavonske PU.

 

FOTO/VIDEO Hrvatski piloti spašavali život djevojčici iz Dubrovnika: Helikopterima je prebacili do Zagreba
Koprivnica: Biciklist lakše ozlijeđen nakon naleta automobila na pješačkom prijelazu
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije