danica juričić spasović

Bivša šefica Josipovićeva ureda nova je glasnogovornica SDP-a

Danica Spasović Juričić Ivo Josipović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
30.04.2015.
u 14:36

Juričić Spasović diplomirala je na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, a izvještavala je za brojne domaće i inozemne medije

Socijaldemokratska partija Hrvatske ( SDP) ima novu glasnogovornicu. Riječ je o dugogodišnjoj novinarki Danici Juričić Spasović koja će dužnost preuzeti 1. svibnja.

Juričić Spasović diplomirala je na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, a izvještavala je za brojne domaće i inozemne medije (Danas, Slobodna Dalmacija, Hina, Poslovni dnevnik, DW, WDR). Posljednjih pet godina vodila je Kabinet bivšeg predsjednika Republike Ive Josipovića.

>>Bivša šefica Josipovićeva ureda od 1. svibnja glasnogovornica SDP-a

Komentara 10

DU
Deleted user
15:51 30.04.2015.

Kao što glasnogovornik Štef ide ispred kamiona i viče: Krumpira, zelja!!! - tako će i glasnogovornica esdipija uoči izbora izvikivati na sav glas: Poreza, ćirilice!!!

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
16:26 30.04.2015.

Pljuc, pljuc, pljuc

GM
Gusta magla
16:44 30.04.2015.

Zasto me necudi da je izvjestavala za casopise Danas i Slobodna Dalmacija. Jednom komunjara, uvjek komunjara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije