OPTUŽENA DVOJICA MLADIĆA

Bivši profesionalni boksač optužen da je nakon verbalne svađe šakama ubio pomorca

Ubojstvo u Šibeniku
Dusko Jaramaz/PIXSELL
27.08.2024.
u 08:20

Riječ je o događaju koji se zbio 23. ožujka ispred kafića "Delta" u Šibeniku, kada su se njih dvojica prvo verbalno, a zatim fizički sukobili s Antom T. (54), koji je, kako navodi tužiteljstvo, bio pod utjecajem alkohola te se nije mogao braniti.

Andrija P. (27) optužen je za ubojstvo, dok je Antonio G. (26) optužen za nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom, a optužnicu je protiv njih podigao ŽDO Šibenik. Riječ je o događaju koji se zbio 23. ožujka ispred kafića "Delta" u Šibeniku, kada su se njih dvojica prvo verbalno, a zatim fizički sukobili s Antom T. (54), koji je, kako navodi tužiteljstvo, bio pod utjecajem alkohola te se nije mogao braniti.

Andrija P., koji je inače bio profesionalni boksač u poluteškoj kategoriji tereti se da je, kako navodi tužiteljstvo, s namjerom da usmrti Antu T. , starijeg muškaraca, udario šakom u glavu. Što se tiče Antonia G., on se tereti da je Antu T. također udario šakom u glavu. Po stavu tužiteljstva, obojica su olako smatrala kako uslijed svega neće doći do smrtne posljedice.

Nadalje, Andrija P. tereti se da je Antu T. još tri puta udario šakom u glavu, uslijed čega je stariji muškarac zadobio ozljede koje su bile osobito teške i opasne po život, od kojih je preminuo nakon dva dana. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se obojici okrivljenika produlji istražni zatvor, a sud je zahtjev tužiteljstva prihvatio. Ante T. je bio umirovljeni pomorac

VEZANI ČLANCI:

FOTO Priveden jedan od osumnjičenih za ubojstvo u Šibeniku

Ubojstvo u Šibeniku
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije