nalet na pješakinju

Bjelovar: Pokušala zaobići tegljač pa umalo završila pod kotačima

nalet na pješakinju
Damir Špehar/PIXSELL
17.01.2011.
u 14:39

Tegljač se kretao sporo u koloni pa je žena pokušala prijeći cestu ispred njega, no u tom je trenutku vozač krenuo i udario pješakinju

BJELOVAR – Nešto poslije 14 sati u samom središtu Bjelovara dogodila se teška prometna nesreća. Tegljač zagrebačkih registarskih oznaka na pješačkom prijelazu ispred zgrade Gimnazije pregazio je stariju žensku osobu, koja je potom hitno prevezena u bjelovarsku Opću bolnicu.

Prema riječima očevidaca nesretna je žena prišla kamionu koji je bio u koloni i kretao se sasvim sporo te ga je pokušala zaobići i ispred njega prijeći ulicu. U trenutku kad je došla točno ispred vozila, očito nije primijetila da je vozač krenuo i tegljač ju je udario i odbacio na tlo. Na znak očevidaca vozač je odmah zaustavio vozilo, čime je, na svu sreću, izbjegao situaciju da mu se odbačena žena nađe pod kotačima.

Više detalja znat će se nakon očevida koji još traje.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
16:53 17.01.2011.

Nema dileme, zena je kriva 100%, vozac ju nije mogao uociti jer je tegljac visok a ona je bila isuvise blizu. Samo, nije mi nest jasno u samom clanku o slucaju, u gornjem djelu teksta pise da je zena pregazena, a pri samam dnu pise da je vozac na reagovanje ocevidaca naglo zakocio i izbjegao situaciju da mu se zena nadje pod tockovima ... Prije ce bit da ju je samo odbacio, jer, da ju je pregazio, ... bilo bi to ono kao \'\'FAP ZABU\'\', ...

MO
modovisisajteMaraschino
22:21 17.01.2011.

Ovako je bilo: đaci su prolazili preko pješačkog. kad su đaci prošli automobil koji je bio ispred kamiona je krenuo a kamion za njime a tada je ta žena krenula preko ceste. specifičnost tog pješačkog prijelaza je da su parkirališna mjesta tik do pješačkog i nekad kad je parkiran kombi ili neko veće vozilo, uopće se ne vidi da li pješak nailazi (to se vidi i na slici) inače, čudo da se takve nesreće ne događaju češće jer pješaci uopće ne paze na promet. oni imaju prednost i boli ih briga. ne razmišljaju da je čak i automobilu teško se zaustaviti na par metara a kamoli kad je vlažno i klizavo. pogledajte kako je u Mađarskoj. nema šanse da će prijeći cestu čak i ako mu se zaustavite. kod njih vozač ima prednost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije