PIJANA POSLA

Bocom napao policajca koji je od njega tražio osobnu iskaznicu

08.03.2009.
u 17:57

ZAGREB – Četvoricu policajaca napalo je desetak huligana u subotu u 7.25 sati ispred kafića “Ivan” u Adamićevoj ulici u Zapruđu, a kada je jedan izgrednik na njih nasrnuo staklenom bocom, policajac je ispalio hitac upozorenja u tlo, priopćila je zagrebačka policija. Policajci su u kafiću, u koji su došli na poziv vlasnika kafića Ivana K. (44), zatekli 15-ak muškaraca kako galame i prolijevaju piće. Zatražili su od njih osobne iskaznice, na što su se oni pobunili. Policajci su izašli van kako bi pozvali kolege upomoć.

Za njima je izašla i grupa huligana – napali su ih, trojica na jednog, a kada je jedan od policajaca zapucao, napadači su se razbježali. Policija za napad sumnjiči četvoricu muškaraca T. O.(25), S. B. (27), B. V. (27) i Ž. K.(29), nad kojima će provesti kriminalističku obradu. Vjerojatno im slijedi prijava za nasilničko ponašanje i napad na službenu osobu. S. B. je pokušao pobjeći iz policijske postaje, no policajci su ga u tome spriječili.

Još jedna tučnjava dogodila se u subotu u Zagrebu, ovaj put u Malešnici. Ispred kafića Marabu potukla se grupica od 10-ak mladića. Kada su policajci, reagiravši na dojavu građana, došli pred kafić, zatekli su trojicu mladića, od kojih je A. B. (22) bio lakše ozlijeđen. Policiji je rekao da se ozlijedio jer je pokušavao spriječiti tučnjavu. Stoga je odveden u bolnicu kako bi mu bila pružena liječnička pomoć. Dok je bio u liječničkoj ordinaciji, A. B. je počeo vrijeđati policajca te ga je u jednom trenutku udario laktom i lakše ga ozlijedio. Izmjereno mu je 1,33 promila alkohola u krvi. Nakon što se otrijezni, policija će ga prekršajno i kriminalistički obraditi. (mšk)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije