PREMIJERKA J. KOSOR NA ZAVRŠNOJ SVEČANOSTI DANA HRVATSKOG TURIZMA

Bol turistički prvak Hrvatske u 2009.

bol na braču
Foto: Večernji list
1/2
23.10.2009.
u 22:29

Jadranka Kosor uručila je priznanje Tihomiru Marinkoviću, načelniku općine Bol koji je proglašen turističkom prvakom Hrvatske za 2009. godinu.

U nazočnosti premijerke Jadranke Kosor, svečanom podjelom nagrada nauspješnjima u hrvatskom turizmu u ovoj godini, završili su 13. Dani hrvatskog turizma koji su u Bolu na Braču u protekla tri dana okupili 2.000 turističkih djelatnika.

- Čestitam svim djelatnicima u turizmu koji su radom, požrtvovnošću, marom i znanjem doprinijeli da ovo bude jedna dobra sezona, a zahvaljujem i ministru turizma. Pokazalo se da tiha voda brege dere - kazala je premijerka Jadranka Kosor. Uručila je priznanje Tihomiru Marinkoviću, načelniku općine Bol koji je proglašen turističkom prvakom Hrvatske za 2009. godinu.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor naglasila je kako je turizam i dalje apsolutno jedan od stupova hrvatskoga gospodarstva koji će imati potporu Vlade i njezinu apsolutnu podršku. Već sutra trebaju početi pripreme za sezonu 2010.

Nagrađeni u akciji Hrvatske turističke zajednice 'Plavi cvijet' u kojoj su ocijenjivani gradovi, općine i mjesta primorske Hrvatske su Split, Opatija i Dubrovnik. Najbolji u kontinentalnom turizmu su Slavonski Brod, Čakovec i Stubičke Toplice kojima je dodijeljen 'Zeleni cvijet'.

Podijeljene su i nagrade za najbolje hrvatske hotele, plaže, marine, kampove i wellness centre, te proglašena 23 najbolja djelatnika u turizmu.

Ključne riječi

Komentara 1

VO
volimhajduk
10:46 24.10.2009.

Dijelite nagrade sto prodajete sto niste stvorili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije