pelješki most

Bosanskohercegovački Hrvati od početka podupirali ideju, Srbi bili nezainteresirani, dok su Bošnjaci bili protiv

25.07.2022.
u 19:27

Objašnjavajući svoje protivljenje zaključku Predsjedništva BiH, Dodik je tada izjavio kako takav stav Džaferovića i Komšića stvara dodatne probleme ne samo u odnosima s Hrvatskom nego i s Europskom unijom koja sufinancira gradnju Pelješkog mosta.

Komentara 5

LE
lemy
20:25 25.07.2022.

Ma što skrivate tekst pojedinih tema, tko to čita, mislim da ne nitko. I nitko neće platit vama da taj tekst pročita. Ima i drugih portala koji o vašem skrivenom tekstu pišu bolje, realnije i točnije.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:04 26.07.2022.

Bosanskohercegovački Hrvati od početka podupirali ideje domoljubne pljacke, jamanja u varanja, Srbi bili nezainteresirani da rade i zarade, dok su Bošnjaci bili protiv toga da peru zube, ruke i noge. A svi zajedno su balkanska brača po jeziku, krvi i kulturi makar se mrze i pokolju.

DU
Deleted user
20:34 25.07.2022.

Drugi most i onda je sve OK. Na samom vrhu Pelješaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?