Prema sadašnjim podacima

Hoće li Božić napokon biti bijeli? Meteorolog objasnio kakve su nam šanse

Snijeg zabijelio Zagreb
Slavko Midzor/PIXSELL
11.12.2023.
u 08:26

Ima li šansi da konačno dočekamo bijeli Božić? Ako je vjerovati trenutačnim podacima, ima

Ovaj tjedan, prema sadašnjim podacima, temperature bi, uz južinu, trebale biti više od uobičajenih za prosinac. Vidi se to i na meteogramu DHMZ-a i njihovoj prognozi za sedam dana. Na Jadranu bi moglo biti i do 14 stupnjeva uz obilne oborine. U Zagrebu bi u četvrtak temperatura mogla porasti do 10 stupnjeva. No za vikend, temperature lagano klize prema dolje, u minuse. Pa se svi pitaju ima li šansi da konačno dočekamo bijeli Božić? Ako je vjerovati sadašnjim podacima, ima.

Krajem tjedna temperature će padati na normalne za ovo doba godine, bit će od 0 do 4 stupnja. Na Jadranu će puhati i bura.

VEZANI ČLANCI:

Malo zatopljenje uz slabu oborinu bit će za vikend, 17. i 18. prosinca, a nakon toga slab ugriz zime koji mjestimice može donijeti i i snježne pahulje, a tako će biti od 21. do 25. prosinca. "Da ne duljimo – Božić će unutrašnjosti vjerojatno biti bijeli", prognozira meteorolog N1 Televizije Bojan Lipovšćak.

Ključne riječi

Komentara 3

PE
Penkalar
19:46 11.12.2023.

Cak i na ovakvom clanku brisu! Imate pozdrav od velikog dragog vodje iz S.Koreje!

KR
kruti182
09:36 11.12.2023.

to će vidjet onaj s drvenim okom .

BL
blackeder2022
10:50 11.12.2023.

Eto šanse za naše vrhovnike i stožernike,obzirom kako se trend mjenja , mogu brendirati NNNI (Ništa Nas Nesmije Iznenaditi), tako da se europljanji počmu uvježbavati za slučaj "držte gaće"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije