Branimir Glavaš:

'Ovdje sjede pojedinci koje sam, nažalost, ja ustoličio. Sada žive kao bubrezi u loju'

Branimir Glavaš
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
24.04.2015.
u 12:41

Nekoliko stotina građana na čelu s Branimirom Glavašem okupilo se danas pred zgradom HGK u Osijeku

Prije točno 10 godina rodila se inicijativa za osnivanje udruge HDSBB, iz koje se poslije razvila i stranka.

Nekoliko stotina građana na čelu s Branimirom Glavašem okupilo se danas pred zgradom HGK u Osijeku.

Prisjetili su se tako 24. travnja 2005. godine kada je u HGK trebao biti održan skup i predstavljanje inicijativa i deklaracija HDSBB-a ali su naišli na zatvorena vrata.

- Ova su vrata sada otvorena, ali mi nećemo ući jer smo došli do svakog birača i građanina Slavonije i Baranje svojim programom. Ovdje sjede pojedinci koji su tu proveli cijeli svoj radni vijek, a koje sam, nažalost, ja ustoličio. Žive kao bubrezi u loju i ne opterećuju se onima koji kopaju po kontejnerima kako bi preživjeli, a to su im osigurali upravo ovi iz HGK na čelu s Nadanom Vidoševićem, desnom rukom Ive Sanadera, koji je Zoranu Kovačeviću, koji je na čelu osječkog HGK, i javio da nam zabrane ulaz - poručio je Glavaš.

Središnja proslava u je u osječkom HNK gdje se kolona zaputila.

Naišli su na uličnog pjevača koji je na Korzu zapjevao "Inati se, Slavonijo", a Glavaš mu je ubacio 10 kuna u kutiju od tamburice.

 

>>Glavaš: Ne bi me iznenadilo da mi sud opet odredi pritvor

 

 

Komentara 10

TV
tv5378
15:04 24.04.2015.

Generale,pamet u glavu!Rat za Hrvatsku tek predstoji,zato molim,ne vise gladovanje,nego Slavonski kulen i grasevina a spodobe (Vidosevic,Sanader)nisu vrjedne spomena.

KA
kafka
13:45 24.04.2015.

Ustoličio?? Zar oni nisu do te pozicije trebali diči nekim propisanim postupkom,a ne ustoličenjem moćnika.!!??? .. . . . . . Da, tako bi bilo u uređenoj državi za koju se malo tko zalaže.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
15:53 24.04.2015.

Brane cuti i srami se rago od covika,,ti ces nekom dilit lekcije bizis u drugu drzavu da nebi sidija i odleza zasluzenu kaznu srami se rago od covika i nepojavljuj se vise svitu se gadi samo kad te vidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije