'Stop političkim hapšenjima'

Branitelji iz Savske sutra potpisuju Bandićevu peticiju

Nec Hranjec panker branitelji
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
20.03.2015.
u 20:15

Udruga okuplja Bandićeve pristaše i istomišljenike, a koja bi do kraja mjeseca trebala prerasti u stranku Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti

Branitelji koji prosvjeduju ispred zgrade Ministarstva u Savskoj 66 sutra će potpisati peticiju "Stop političkim hapšenjima" u Klubu Milana Bandića.

Podsjetimo, peticiju koju je organizirala udruga Klub Milana Bandića, nedavno je potpisao i bivši ministar financija Slavko Linić.

Udruga okuplja Bandićeve pristaše i istomišljenike, a koja bi do kraja mjeseca trebala prerasti u stranku Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti.

>> Slavko Linić potpisao Bandićevu peticiju "Stop političkim hapšenjima"

Komentara 48

LO
loza
20:42 20.03.2015.

maske su pale, rođo && company.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:31 20.03.2015.

kriminalci potpisuju za kriminalca

DU
Deleted user
20:53 20.03.2015.

a sta vam to triba..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije