pobjegli iz hotela

Brat bebu zaključao u hotelski sef, a roditelji tek nakon pola sata zvali pomoć

sef
Foto: Screenshot
22.08.2015.
u 11:15

Bebu je u maleni sef zaključao stariji brat, no roditelji su tek nakon 30 minuta pozvali osoblje hotela

Trideset minuta provela je jedna beba u sefu u hotelu na slapovima Niagare na kanadskoj strani, a u koji ju je tijekom igre zaključao stariji brat. Roditelji djeteta neće kazneno odgovarati iako su bili u sobi u kojoj se to dogodilo.

Djeca su se, naime, igrala skrivača kada je stariji brat mlađeg zatvorio u maleni hotelski sef i zaključao ga. Roditelji su pozvali osoblje hotela koji su otvorili sef, ali je dijete u njemu prvo provelo 30 minuta, piše The Huffington Post.

Beba je sve vrijeme plakala i, kada su je napokon oslobodili, bila je u šoku.

Roditelji su ubrzo nakon incidenta napustili hotel, a njih je morala tražiti policija koja je nakon pregleda djeteta zatvorila slučaj.

>> Ostavila bebu u užarenom autu i otišla u šoping, rekla da je zaboravila na dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije