Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U MARIBORU

FOTO U Zagrebu uništavali Cecine plakate, sada se oglasila i ona

Zagreb: Plakati za Cecin koncert nisu dobrodosli u Dubravi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
12.02.2024.
u 13:10

Nakon što je uništeno nekoliko plakata na Laništu i u Dubravi, sada se oglasila i sama Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović održat će koncert u Mariboru u ožujku ove godine, a tom prigodom u Zagrebu su osvanuli plakati na kojima se reklamira taj koncert. No, neke je razljutila činjenica da se udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana reklamira po Zagrebu te su odlučili uništiti plakate. Tako 24sata donosi snimku na kojoj se vidi kako trojica mladića uništavaju jedan od plakata.

Nakon što je uništeno nekoliko plakata na Laništu i u Dubravi, sada se oglasila i sama Ceca.

– Hrvati me obožavaju, glazba ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me se ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske – poručila je Ceca.

Zagreb: Plakati za Cecin koncert nisu dobrodosli u Dubravi
1/4

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 42

V0
Vlaskoulicanec4.0
13:26 12.02.2024.

Propagandna mašinerija se zalaufala. Da slučajno netko ne bi previdio koncert dotične u Mariboru. A kaj se politike tiče: gdje si bila kada je tvoj ljubljeni mužić harao po Hrvatskoj??? A ni ti nisi niš bolja od njega...

Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
13:59 12.02.2024.

stop seljakluku, čobanluku i neškolovanim opančarkama!

AC
ActaCroatica
14:07 12.02.2024.

Njezin odgovor je više nego jasan. Obzirom da *etnici ne mogu smisliti Hrvate niti Albance, njezin odgovor jasno daje do znanja da je ona bila i ostala na liniji svog pokojnog muža. Memorandum 2 na djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije