Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
građani negoduju

Cecin plakat osvanuo i u zagrebačkoj Dubravi, ali vrlo brzo je uništen: 'Ovo je grozno'

Beograd: Svetlana Ceca Ražnatović na snimanju Novogodišnjeg programa tijekom kojega je stigla dojava o bombi na RTS-u
Antonio Ahel
10.02.2024.
u 12:36

Pojava Cecina lika i dijela, makar samo i na slici, izazvala je negodovanje brojnih Zagrepčana.

Istovjetni plakat koji je na zagrebačkom Laništu podigao veliku prašinu, onaj o najavi koncerta srpske pjevačice Svetlane Ražnatović Cece u Mariboru, osvanuo je i u Dubravi, ali vrlo je brzo uništen.

- Vidio sam to dok sam šetao. Ne znam je li gore što je plakat strgan ili to što je na njemu Ceca. Ne slušam Cecu, ali mi je grozno da se tako uništava imovina - kazao je Zagrepčanin za 24sata.

Najavni plakat je pokidan, a pojava Cecina lika i dijela, makar samo i na slici izazvala je negodovanje brojnih Zagrepčana.

VEZANI ČLANCI: 

"Što smo doživjeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gdje ima puno branitelja", poručio je šokirani Zagrepčanin.

O cijeloj situaciji raspitali smo se u Eventimu iz kojeg su nam poručili kako oni prodaju i distribuiraju ulaznice u ime i za račun organizatora. S obzirom na to da oni sami ne sudjeluju u organizaciji događaja, dodaju kako nisu sudjelovali ni u postavljanju spomenutog plakata.

Javili smo se i slovenskoj firmi koja organizira koncert, ali od njih, kao ni od Grada Zagreba zasad još nema odgovora. 

VIDEO: Nina Badrić pokazala drastičnu promjenu frizure: Kakva promjena, zašto tek sad?

 

Komentara 76

DE
Dex
12:52 10.02.2024.

Grozno je što se ratna zločinka uopće i reklamira u Zagrebu i svaka čast onome tko je to go*** potrgao

Avatar Papar i Sol
Papar i Sol
12:55 10.02.2024.

Naći tko je zalijepio i kazniti! Nije to teško. Kad se hoće.

Avatar Papar i Sol
Papar i Sol
12:57 10.02.2024.

Strašniji mi je ovaj "zagrepčanin" koji ne zna što mu je groznije, da je netko to zalijepio ili "da je netko potrgao tuđu imovinu"?! Odmah kužimo što mu je groznije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije