Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji isplivali na suđenju

Čeka je smrtna kazna: Drogirala supruga i sinove pa ubila muža dok je spavao

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
19.10.2023.
u 14:00

Tog je dana 38-godišnjakinja umješala tablete za spavanje u indijsko jelo biryani koje je poslužila suprugu i sinovima. Tijekom noći počela je svoj krvavi pohod, ali je imala i pomagača

Britanku Ramandeep Kaur Mann (38) iz Derbyja čeka smrtna kazna u Indiji nakon što je uspavala svoga supruga te mu potom prerezala grkljan, a sve s ciljem kako bi dobila dva milijuna funti od životnog osiguranja. 

Naime, ona je sa svojim suprugom Sukhjitom Singhom (34) bila na odmoru u kući njegove majke u Indiji tijekom rujna 2016. godine. 
Na suđenju se doznalo kako je ubojstvo počinila u dogovoru sa svojim ljubavnikom Gurpreetom Singhom. 

Tog je dana 38-godišnjakinja umješala tablete za spavanje u indijsko jelo biryani koje je poslužila suprugu i sinovima. Suprug i mlađi sin pojeli su obrok, ali stariji sin nije jeo. Nakon što je muškarac zaspao, žena je pustila svog ljubavnika u kuću. Stariji sin na sudu je opisao trenutke užasa. Rekao je kako su roditelji spavali zajedno u krevetu kada ga je probudio prizor u kojem je majka jastukom gušila oca, piše Mirror.  

Budući da on nije jeo obrok u koje su bile tablete za spavanje, probudila ga je buka oca koji se otimao. Opisao je kako je majka sjedila na njemu prije nego ga je njezin ljubavnik udario čekićem po glavi. Majka mu je nakon toga prerezala grkljan. 

VEZANI ČLANCI: 

Gurpreet je bio prijatelj iz djetinjstva njezinog supruga, a njihova afera navodno je počela godinu prije tijekom obiteljskom odmora u Dubaiju. On je ondje živio i provodio vrijeme s njima kada su ga posjećivali. 

Par se vjenčao 2005. godine, a žena je godinama kasnije počela vezu s najboljim prijateljem svoga supruga. Vezu su održavali porukama i počeli su smišljati kako da ona izađe iz braka. Zato je predložila da svi zajedno posjete suprugovu majku u Indiji te da im se pridruži i njezin ljubavnik, odnosno suprugov prijatelj. 

- Ona je planirala ovaj odvratni zločin dok je bila u Velikoj Britaniji, a Gurpreet u Dubaiju. On je bio poput brata njezinom muću, bili su vrlo bliski. Njegova obitelj još ne može vjerovati da ih je ovako izdao. Žena nije pokazala nimalo kajanja i bila je vrlo arogantna kad je uhićena. Zaslužuje ovu kaznu jer je drogirala muža i vlasitu djecu da bi ga ubila - rekao je odvjetnik obitelji ubijenog muškarca. Ljubavnik je izbjegao smrtnu kaznu, ali je dobio doživotni zatvor. Na sudu je kasnije otkriveno kako je za smrt supruga trebala dobiti veliku odštetu od životnog osiguranja, ali i nekretnine u Velikoj Britaniji i Indiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije