priopćio hzzo

CEZIH ponovno u pogonu: Nakon dovršetka radova, sustav uredno radi

Zdravstvena iskaznica i kartica dopunskog osiguranja
Dusko Jaramaz/PIXSELL
29.07.2024.
u 13:47

Korisnici sustava CEZIH za vrijeme navedenih radova prešli su na način rada u izvanrednim okolnostima, odnosno uputnice i recepti izdavani su im na papiru

Centralni zdravstveni informacijski sustav Republike Hrvatske (CEZIH)  bio je nedostupan od petka (26. srpnja) u podne do ponedjeljka (29. srpnja) u podne zbog radova na migraciji sustava, priopćio je u utorak Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO). 

Malo prije 13 sati iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje objavili su da su radovi na Centralnom zdravstvenom informacijskom sustavu Republike Hrvatske završeni te da sustav uredno radi.

Korisnici sustava CEZIH za vrijeme navedenih radova prešli su na način rada u izvanrednim okolnostima, odnosno uputnice i recepti izdavani su im na papiru čime je osigurano nesmetano i kontinuirano pružanje zdravstvene zaštite osiguranicima.

GALERIJA Buknuo požar u trgovačkom centru u Šibeniku

Zdravstvena iskaznica i kartica dopunskog osiguranja
1/12

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije