napadnuti smo!

Chuck Norris najavio 1000 godina tame SAD-u ako izaberu Obamu

chuck norris
Foto: Screenshot (YouTube)
1/2
04.09.2012.
u 20:50

U dvominutnom videu objavljenom na njegovom službenom YouTube kanalu Norris i njegova supruga Gena upozoravaju građane na "sve veću zabrinutost" da će Amerika koju poznaju i vole biti zauvijek izgubljena

Legendarni Chuck Norris uputio je Americi strašno upozorenje te naglasio kako američkim građanima prijeti "1000 godina tame" ako predsjednik Barack Obama na predstojećim izborima u studenom osvoji još jedan predsjednički mandat.

U dvominutnom videu objavljenom na njegovom službenom YouTube kanalu Norris i njegova supruga Gena upozoravaju građane na "sve veću zabrinutost" da će Amerika koju poznaju i vole biti zauvijek izgubljena ako Obama bude ponovno izabran za predsjednika.

- Ako pogledamo natrag u našu povijest jasno je da su naša divna zemlja i naša sloboda napadnute. Nalazimo se na prekretnici i, vrlo vjerojatno, zemlja koju znamo i volimo bit će zauvijek izgubljena ako ne promijenimo smjer kojim naša zemlja ide - naglašava Norris u svom videu.

Njegova supruga Gena koja ga tijekom videa drži za ruku iznijela je gledateljima i statistiku kako 2008. više od 30 milijuna evangelika nije izašlo na birališta i upravo zbog njihovog izostanka Obama je došao na vlast.

- Vi i ja imamo sastanak sa sudbinom. Za našu ćemo djecu sačuvati posljednju nadu o čovjeku na zemlji ili ćemo ih osuditi na prvi korak prema 1000 godina tame. Ako i ne uspijemo, barem će naša djeca i djeca naše djece moći reći da smo opravdali trenutak u kojem smo živjeli. Da smo učinili sve što se moglo učiniti - citirala je Gena Norris bivšeg predsjednika Ronalda Regana.

U siječnju Norris je podržao Newta Gingricha kao republikanskog kandidata uza predsjednika, a nakon što je Gingrich odustao od kandidature "Walker, teksaški rendžer" podržao je Mitta Romneya.

Komentara 45

IP
info_punkt
21:06 04.09.2012.

tako je... 1000 godina tame ako izaberu Obamu... 1001 godinu tame ako izaberu Romneya... pa ti slobodno biraj, nije da nemaš izbora...

CR
cro@rmy
21:17 04.09.2012.

Drži se ti svojih filmova,pametnije ti je.

SP
spaszadrzavu
21:05 04.09.2012.

jedini spas za ameriku- arnold schwarzenegger

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije