Piškorovec

Cijelo selo ostalo bez struje jer je 20-godišnjak 'propucao' kabel niskonaponske mreže

Rijeka: Puknuo je strujni vod koji elektri?nom energijom opskrbljuje naselje Miha?eva Draga
Goran Kovacic/PIXSELL
03.01.2022.
u 10:31

Policijski službenici su 20-godišnjaku oduzeli vatreno oružje. Na mjestu događaja pronađeno je nekoliko komada čahura.

Cijelo romsko naselje Piškorovec u Međimurskoj županiji ostalo je u petak bez struje jer je oko 18,55 sati 20-godišnjak "propucao" niskonaponsku električnu mrežu.

Iz vatrenog oružja u zrak je ispalio nekoliko hitaca i pritom oštetio električni kabel niskonaponske mreže. Cijelo je selo ostalo bez struje od 18.55 do 20 sati. Kvar su otklonili djelatnici Elektre Čakovec.

Policijski službenici su 20-godišnjaku oduzeli vatreno oružje. Na mjestu događaja pronađeno je nekoliko komada čahura.

U događaju nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Komentara 5

Avatar Nashorn
Nashorn
10:41 03.01.2022.

A tako dakle, "mladić" je li. Ma da ne bi slučajno napisali koja to mladost živi u Piškorovcu, naouržana je do zuba i puca kako joj se prohtje.

ST
Stari
11:49 03.01.2022.

Masa ih ima vojno oružje koje se i ne može legalizirati i praše uokolo. Tu treba napraviti masovnu raciju i sve to oduzeti.

Avatar Svračak
Svračak
21:21 03.01.2022.

To je prije dosta godina kod mene napravio Hrvat koji radi u Njemačkoj. U toku noći je zbrisao u Njemačku da ga ne uhvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije