HUMANITARNA AKCIJA

Članice Foruma žena SDP-a skupljale novac za udrugu Dah

Bjelovar (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
08.03.2012.
u 12:50

Bjelovarčani su iznova pokazali veliko srce za oboljelu djecu. Valja istaknuti primjere onih koji su samo donirali novac ne uzimajući cvijeće, a bilo je i priloga od 300 kuna

Povodom Dana žena članice Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Bjelovar prigodnom prodajom karanfila prikupljale su sredstva za Dah, udrugu oboljelih od cistične fibroze. Kako bi privukle pozornost  što većeg broja prolaznika, članice Foruma žena na gradskom su korzu nudile karanfile građanima koji su zauzvrat davali  priloge prema svojim mogućnostima.

– Izuzetno smo zadovoljni uspješnošću akcije, jer za samo dvadesetak minuta prodano je svih tristotinjak karanfila. Bjelovarčani su iznova pokazali veliko srce za oboljelu djecu. Valja istaknuti primjere onih koji su samo donirali novac ne uzimajući cvijeće, a bilo je i priloga od 300 kuna – ističe Bojana Hribljan, predsjednica Foruma žena.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
17:47 10.03.2012.

veliki plus gradjanima na humanosti jer bez obzira na situaciju uvijek ima malih ljudi velikih srca ali veliki minus stranci (bez obzira koja bila) jer iscijedili su nas potpuno i onda opet mi gradjani moramo biti humanitarni... kad ne mogu siromasi Cacic i Linic...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije