ANALIZA

Druga strana hrvatske poljoprivrede: 'Već 30 godina kukaju, a ne žele pšenicu zamijeniti'

05.09.2024.
u 20:15

Ima i iznimno uspješnih poljoprivrednika, Hrvatska ima i odličnih zadruga, ali i jednih i drugih premalo. Zadrugarstvo je, unatoč tradiciji duljoj od stoljeća, i danas je u povojima

Ključne riječi

Komentara 10

WO
wohkadek
21:20 05.09.2024.

Naslov je rekao surovu istinu, znam it prva ruke. nema te drzavne politike koju ovaj narod ne moze korumpirati i izokrenuti

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
20:50 05.09.2024.

Naša poljoprivredna strategija se temlji na pretpostavci da ćemo sve uvijek moći uvesti

UL
ulica
21:50 05.09.2024.

hrvatska poljoprivreda je uništavana kako bi se preko uvozničkog agrokora stvorila politički poželjna gospodarska elita. nasilje politike nad narodom. ekonomska diktatura prikrivena političkom korupcijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije