UGROŽEN UZGOJ

Crna slavonska svinja postala je brend. U čemu je onda problem?

22.12.2021.
u 23:01

"U Slavoniji je samo nekoliko klaonica, do kojih uzgajivači moraju voziti i sto kilometara, a k tomu nisu specijalizirane za fajfericu", kaže izv. prof. dr. sc. Vladimir Margeta, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Komentara 15

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:12 22.12.2021.

U Hrvatskoj je sve problem od gliste u zemlji do kisnog oblaka

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
23:09 22.12.2021.

Čvarci preko 100 kuna, masnu svinju se sad najviše isplati uzgajati.

RO
roland
23:11 22.12.2021.

Slavonska svinja ima prosperitet dok kebabdžije oko Petrinjske burger (iz Interspa) s malo karameliziranog luka i 10 grama slanine od slavonske svinje naplaćuju 68 kn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?