niz nesreća

Crni dan na cestama: Troje mrtvih, 14 osoba ozlijeđeno u nesrećama

sletio s ceste (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/12
15.07.2012.
u 09:47

Diljem Hrvatske živote su izgubili mladi ljudi. Na A3 motociklist (28), na Dugom otoku 25-godišnjak te dvadesetogodišnji mladić iz Perušića

Jutros oko 4.50 sati na Dugom otoku, na državnoj cesti između Velog rata i Božave, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo muškarac (25), a šest osoba je ozlijeđeno, izvijestila je PU zadarska. Na mjestu događaja u tijeku je očevid, a ozlijeđene osobe prevezene su u Opću bolnicu Zadar.

Prema prvim informacijama iz policije, Renault Megane, zadarskih registarskih oznaka, u vlasništvu 54-godišnjaka, sletio s ceste, a u tom je trenutku u njemu bilo sedmero mlađih osoba. Jedan je putnik teže, a jedan lakše ozlijeđen, dok su tri osobe još uvijek na medicinskoj obradi. Nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti.

>>Kombi srušio motociklista na cestu, poginuo pod kotačima auta

U stravičnoj nesreći koja se jutros oko pet sati dogodila na autocesti A3 život je izgubio 28-godišnji motociklist kojeg je na cestu srušio kombi. Nesretni mladić poginuo je pod kotačima automobila bugarskih oznaka koji je naletio na njega. Druga osoba koja se nalazila na motociklu prevezena je u bolnicu Sestara milosrdnica. 

Tri osobe ozlijeđene su u, pak, prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6 sati na državnoj cesti D-8. Trojac je bio u Suzukiju šibenskih registracija koji je iz još neutvrđenih razloga sletjelo s ceste. 

Prema prvim inforamcijama, nitko od stradalih nije u životnoj opasnost.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8.50 sati na državnoj cesti D66 između Mošćeničke Drage i Brstove kraj Brseča ozlijeđene su četiri osobe koje su prevezene u riječku bolnicu, potvrdili su iz PU primorsko-goranske. Doznajemo da su lakše ozlijeđeni. 

Prema prvim saznanjima došlo je do sudara dva vozila riječkih i slovenskih registarskih oznaka. Promet je sat vremena bio u prekidu, a sada se na tom dijelu odvija naizmjenično.

Dvadesetogodišnji mladić iz Perušića poginuo je noćas oko ponoći u Čovićima nedaleko Otočca. Na državnoj cesti, prije dolaska do kružnoga toka u Čovićima, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad motociklom te sletio van kolnika.

PU ličko-senjska izvijestila je kako je mladić upravljao neregistriranim motociklom prije stjecanja prava na upravljanje.

 

Komentara 11

IV
Ivo34575
12:00 15.07.2012.

je...li vas vaši motori da vas j..li, sve više vidim tih motorčuga na cestama i pitam se kad će izgubit glavu, a najbolje mi je stavi kacigu, a majica kratkih rukava, pa ak se polomiš trebaš imat i jaknu na napuhavanje, inače ti ode koža sa skalpa.. kak je sve više motora koji se guraju naprijed i rade slalome između vozila, tako je sve više nesnalaženja vozača kako da se postave..i onda imamo ovo..

BB
brle brkić
13:17 15.07.2012.

Toliko novaca se utuklo u betone i asvalt da nam čak i živote oduzimaju.

LA
lacković
11:45 15.07.2012.

Pitam se što su roditelji poginulog Marka radili kad su svom sinu od 20 godina dopustili da bez vozačke uzme neregistriranu yamahu R1, a nikad nije vozio ništa osim skutera. Krivnja je isključivo njihova i točka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije