BAŠ NA 13.

Crni petak na sjeveru zemlje: U jednoj noći zabilježene provale u tri crkve, ukradeni novac i oprema

Provala
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.09.2024.
u 09:35

Nitko od počinitelja još nije ulovljen, a materijalna šteta bit će utvrđena naknadno

Na području Varaždinske županije, petak 13. bio je uistinu crni dan. U noći s petka na subotu čak tri crkve bile su žrtve pokušaja provale, izvijestila je policija. U Petrijancu je nepoznata osoba u pokušaju provale u crkvu oštetila ulazna vrata. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a za počiniteljem se traga. U Sračincu i Marčanu, lopovi su bili uspješniji.

U crkvi u Sračinu su razbijene kutije za milodare iz kojih je otuđen novac, a ukradeni su i mikrofon, zvučnici i pojačalo. U Marčanu je provaljeno u alatnicu župe, a lopovi su pobjegli s trimerom, puhačem lišća i drugom opremom. Nitko od počinitelja još nije ulovljen, a materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

VIDEO Lokaliziran požar skladišta u Osijeku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije