prije izbora

Cucurin: Ladonja će omogućiti svima da se natječu za Sabor

PLINIO CUCCURIN
Duško Marušić/Pixsell
27.04.2011.
u 14:39

Jedan od preduvjeta bit će, naravno, da prihvate pravila i da zajedno s drugim kandidatima sudjeluju u izradi izbornog programa, kazao je danas u Puli na konferenciji za novinare Plinio Cuccurin.

– Licemjerne su one stranke koje govore o otvorenim listama, ali pod pretpostavkom da se mijenjaju zakoni. Ladonja će na predizborima omogućiti svim punoljetnim građanima koji imaju prebivalište u 8. izbornoj jedinici da se natječu za mjesto na listi za Sabor. Jedan od preduvjeta bit će, naravno, da prihvate pravila i da zajedno s drugim kandidatima sudjeluju u izradi izbornog programa, kazao je danas u Puli na konferenciji za novinare Plinio Cuccurin. 

Gospodarski program izlaska iz krize Istarske županije Cuccurin je komentirao: 

– U mandatnom programu župana nema ni riječi o tom projektu, o njemu nema ni riječi niti u sadašnjoj Strategiji razvoja, a nova nije sastavljena. A kako se nešto radi bez da je bilo predviđeno u programu, neminovno se zaključuje da je napravljeno u predizborne svrhe te se i dalje nastavljaju nedosljednost, površnost i neinventivnost.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kumpare
22:17 27.04.2011.

Bravo Cucurin, samo makni smrdljivog prča..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije