Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURILICOM DO STOŽERA

Dabro o Ferrariju Bartulice: Prvo sam mislio da je to šala, ne znam koja je poruka. Too much

Foto: Kruno Galjar
1/3
10.06.2024.
u 19:35

Bartulica je sam poručio kako je ''sve stekao zakonito'', a cijelu situaciju prokomentirao je i novi ministar poljoprivrede iz redova DP-a Josip Dabro

Novoizabrani europarlamentarac Stipe Bartulica, nakon što je podigao buru u javnosti jer je kazao kako se ''financira od sredstava koja su mu roditelji dali'' prodajom kuće u Gračanima, i u samoj izbornoj noći ponovno je podigao nekoliko obrva. Naime, u stožer Domovinskog pokreta, nakon objave prvih anketa, stigao je u Ferrariju. 

On je sam poručio kako je ''sve stekao zakonito'', a cijelu situaciju za RTL prokomentirao je i novi ministar poljoprivrede iz redova DP-a Josip Dabro. On je kazao kako je to - malo previše. 

- Ne razumijem tu gestu, ja sam prvo mislio da je šala, sprdnja, ali ne znam koja je poruka, ali to treba pitati njega. Nismo uspjeli razgovarati, samo smo si čestitali i imali medijski dio, ali nismo razgovarali na tu temu - kazao je, pa odgovorio radi li se o nekakvoj poruci javnosti:

- Trebate pitati njega, ja takvu poruku javnosti ne bi slao. Mislim da je to too much - kaže Dabro. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 9

Avatar Miloradov mali
Miloradov mali
19:50 10.06.2024.

Bartulica, osramotio si nas. Trebao si kao Tomašević na biciklu dok te uslikaju, a onda iza ugla prijeđeš u blindirani SUV s 5 zaštitara.

Avatar 3P Petrov-Pavliček-Pupovac
3P Petrov-Pavliček-Pupovac
20:37 10.06.2024.

E, Dabro, Dabro, tri diplome imaš, pa ovako...

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:29 10.06.2024.

Meni je ovo dobro sjelo. Bartulica se na svoj način zahvalio ekstremnoj ljevici na reklami. Kolegi Dabro bi bolje stojalo da je pokazao malo humora i rekao nešto drugo a ne da kritizira kolegu koji je ipak uspjeo. Možda svojom, možda zaslugom zadrte ljevice, nema veze. Ovu kritiku će ljevica ionako koristiti za pokušaj tjeranja novoga klina u Vladi. Znači, ako možda jedan griješi onda ne mora drugi kolega stavljati na to još veću svoju grešku. Što je Dabro u ovome slučaju uradio. Nadam se da će desnica ubuduće inteligentno nastupati jer to im prošlih godina često nije išlo od ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije