ukraden u beogradu

Dačić Japancu vratio ukradeni bicikl: Ovo je sramota za Srbiju!

bicikl
Dusko Jaramaz/PIXSELL
30.07.2012.
u 17:37

U Africi mu ukrali cipele, u Nikaragvi kameru, a u Srbiji skupocjeni bicikl. No jedino je srbijanska policija bila uspješna u hvatanju lopova

Predsjednik srbijanske vlade Ivica Dačić vratio je danas Japancu Riju Asaghiju skupocjeni Panasonicov bicikl kojim je krenuo na put oko svijeta, a koji mu je ukraden u Beogradu.

B92 piše da je Dačić incident ocijenio sramotnim za Srbiju dok je Japanac rekao da, bez obzira na sve, ''osjeća jako prijateljstvo sa Srbijom''.

>>Japanac prešao 20.000 km na biciklu pa mu ga ukrali u Beogradu

– Ovo je sramota za Srbiju. Asaghi je na biciklu proputovao cijelu Afriku i 11 europskih zemalja, a bez njega je ostao u našem glavnom gradu. Želim mu se ispričati uime građana Srbije i zaželjeti sretan put do Tokija uz nadu da će o našoj zemlji ponijeti i lijepe, ne samo ružne uspomene – rekao je u isprici premijer Dačić.

Brz pronalazak kradljivca i bicikla koji je ukraden 18. srpnja ispred centra ''Ušće'' u Beogradu pohvalio je i japanski veleposlanik u Srbiji Toshi Tsunazaki. On je pak beogradsku policiju po efikasnosti usporedio s japanskom.

Otkriveno je kako je osoba koja je japanskog putnika lišila prijevoznog sredstva pronađena u beogradskom naselju Borča te da je riječ o pojedincu koji u dosjeu ima više od 10 kaznenih djela krađe i koji je dvaput osuđivan.

Komentara 45

JS
ja sam gladan
21:14 30.07.2012.

Dačiću velikosrbine, vratio si bicikl, kad ćeš nam vratiti sve što ste pokrali u Hrvatskoj. Traktore vrati, ali bez četnika.

AU
autoritet
23:40 30.07.2012.

Srbi kradu? Zapanjen sam..

VA
vatra
18:27 30.07.2012.

Srbija je sramota za cijeli svijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije