Izborna kampanja

Danas istječe rok za prijavu lista za travanjske izbore u Klenovniku

'Varazdin \\u0096 19. 03. 2010., Klenovnik \\u0096 Mjestani Klenovnika nisu sa simaptijom docekali odluku o porezu na svoje klijeti i vikendice. PHOTO:  Ljiljana Risek'
'Photoshop'
15.03.2011.
u 10:36

Dan prije izbora i na dan izbora 3. travnja sve do 19 sati, kada će se zatvoriti izborna mjesta, bit će izborna šutnja

Noćas u ponoć istječe rok za podnošenje lista za izbor članova predstavničkog tijela Općine Klenovnik. Općinsko izborno povjerenstvo zatim će u roku od 48 sati od isteka roka za kandidiranje u javnim glasilima do 17. ožujka, sastaviti i objaviti sve pravovaljane predložene liste kandidata za izbor članova predstavničkog tijela te izbornu listu. Objavom lista počet će i izborna promidžba, koja će trajati do 1. travnja u ponoć. Dan prije izbora i na dan izbora 3. travnja sve do 19 sati, kada će se zatvoriti izborna mjesta, bit će izborna šutnja. U tom će periodu biti zabranjeno objavljivanje privremenih rezultata i procjene rezultata izbora. Iz izbornog povjerenstva upozoravaju da je 3. ožujka na snagu stupio novi Zakon o financiranju političkih stranaka i izborne promidžbe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije