KRIPTOVALUTA

DAO Flocktopia nagrađuje vlasnike besplatnim tokenima – Pregled Flockerza u fazi pretprodaje

Flockerz
03.10.2024.
u 13:31

U ponedjeljak, 30. rujna 2024., Flockerz ($FLOCK) se predstavio kao jedinstveni meme token koji unosi nešto originalno na kripto scenu. Iako je pokrenut prije samo nekoliko tjedana, već je prikupio preko 300.000 dolara sredstava, privlačeći pažnju mnogih. Projekt se promovira kao "Meme coin za ljude", donoseći novu dimenziju u svijet kriptovaluta s konceptom glasanja za zaradu i značajnim nagradama za ulaganje te jačanje zajednice.

Ključni dio Flockerza je Flocktopija, decentralizirana autonomna organizacija (DAO) u kojoj svaki vlasnik $FLOCK tokena postaje član. DAO je blockchainom upravljana struktura slična korporacijama, gdje svi sudionici imaju jednaka prava u donošenju važnih odluka.


Flockerz token (FLOCK) - Ključna uloga zajednice, nagrade za učešće i potencijal za dugoročna ulaganja

Vlasnici Flockerz tokena, poznati kao "The Flock", igraju ključnu ulogu u razvoju budućnosti projekta kroz prijedloge za upravljanje i poboljšanje. Njihovi glasovi osiguravaju da zajednica, a ne centralizirana vlada, odlučuje o ključnim pitanjima.

Ovaj token privlači pozornost ne samo zbog svog simpatičnog, ptičjeg dizajna, već i kao osvježenje među mnoštvom Shiba Inu tokena koji dominiraju tržištem. Njegova pretprodaja izaziva novi val uzbuđenja u kripto svijetu ove jeseni, donoseći novi pogled na meme tokene.

Kao poticaj za aktivno sudjelovanje, glasači se nagrađuju FLOCK tokenima, što potiče veći angažman i usklađenost sa zajedničkim ciljevima. Što je veća vaša uključenost u projekt, veće su vaše nagrade.

Od ukupne ponude od 12 milijardi FLOCK tokena, približno 25% je namijenjeno za staking. Protokol nudi izniman povrat od 7888% za korisnike koji zaključaju svoje tokene na razdoblje od dvije godine. Staking omogućuje pasivni prihod, pomaže stabilnosti projekta, potiče dugoročna ulaganja i smanjuje raspoloživu količinu tokena.

Oko 2,4 milijarde FLOCK tokena (20% ukupne ponude) predviđeno je za pretprodaju, gdje investitori trenutno mogu kupiti tokene po fiksnoj cijeni od 0,0056785 dolara. Jednaki dio tokena rezerviran je za marketinške aktivnosti, osiguravanje globalne promocije i eventualno uvrštavanje na burze. Također, 10% ponude (120 milijuna FLOCK tokena) je osigurano kako bi se osigurala likvidnost na tržištu.

Preostali dio tokena, koji čini četvrtinu ukupne ponude, ide u riznicu DAO za podršku daljnjem razvoju i implementaciji projekta.


Flockerz - Nova era meme tokena s transparentnošću i potencijalom za uspon

Flockerz se ponosi svojom transparentnošću i temeljitom revizijom projekta. Kao prvi korak, njihov pametni ugovor je prošao reviziju putem Coinsulta, čime se investitorima pruža dodatna sigurnost.

Tokom trajanja pretprodaje, tim Flockerz aktivno radi na širenju informacija o projektu. Poznati influenceri, uključujući Jacoba Crypto Burija, već su uočili potencijal ovog projekta, a Jacob ga je označio kao mogućnost za 10X povrat. Uz uspješnu pretprodaju, Flockerz planira da se uvrsti na centralizirane i decentralizirane burze (CEX i DEX). Nakon uključivanja, aktivirati će se mehanizam glasanja.

U suštini, Flockerz označava novu eru meme tokena vođenih zajednicom, nudeći investitorima jedinstvenu priliku da se udruže i zajednički krenu ka uspjehu. Ovo mu daje potencijal da postane jedna od najutjecajnijih novih zajednica u svijetu Web3.

Od sada je moguće kupiti $FLOCK tokene koristeći ETH, BNB, USDT ili čak bankovne kartice direktno na Flockerz web stranici, odnosno klikom na link ispod.

Posjetite Flockerz

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije