Bizaran slučaj

Dečka i grad uvjerila da nosi petorke, da nije trudna saznali tek na porodu

Cijeli grad uvjerila da je trudna
Foto: Facebook
22.03.2014.
u 18:49

Žena je svom dečku Paulu rekla da nosi blizance mjesec dana nakon što su se upoznali na stranici za parove. Broj djece se neprestano povećavao, s trojki na četvorke i zaustavio se na petorkama.

Građani grada Saint-Jean-sur-Richelieua u kanadskoj pokrajini Quebec ostali su u šoku nakon što je razotkriveno da žena (35) koja čeka petorke i za koju su mjesecima prikupljali odjeću i potrebne stvari uopće nije trudna!

Kako javlja CTV News djevojka je uspješno skrivala da nije trudna, a sve se otkrilo tek kada je trebala "roditi". Žena je svom dečku Paulu rekla da nosi blizance mjesec dana nakon što su se upoznali na stranici za parove. Broj djece se neprestano povećavao, s trojki na četvorke i zaustavio se na petorkama.

Nakon što je žena prijateljici rekla da je trudna ova je otvorila Facebook stranicu kako bi budućoj velikoj obitelji pomogla cijela zajednica. Prikupljala se odjeća i namještaj, a majke su joj davale savjete. "Davala sam joj savjete kako se nositi s tim, kako dobiti financijsku podršku, gdje naći sponzore za pelene...", ispričala je Geneviève Laflamme, majka troje djece koja je u ženinu priču posumnjala kada je ova počela mijenjati broj djece koju nosi.

Kada je pak došao dan poroda medicinska sestra je pozvala njezinog dečka sa strane i objasnila mu kako su krvni nalazi pokazali da ona uopće nije trudna. "Liječnik mi je objasnio da se radi o takozvanoj fantomskoj trudnoći", rekao je shrvani muškarac koji je dodao kako više nije s njom u vezi te da je ona zadržana na psihijatrijskom odjelu na promatranju. Ispričao je kako mu ništa nije bilo sumnjivo tijekom njezine lažne trudnoće jer joj je rastao trbuh i čak joj je curilo mlijeko iz grudi te joj je pukao vodenjak.

Liječnik je rekao kako se tu vjerojatno radi o urinarnoj inkontinenciji i intenzivnoj stimulaciji bradavica. Objasnio je i da postoje dva tipa fantomske trudnoće. "U jednom osoba ima jednake simptome kao u trudnoći, dok u drugom osoba misli da je trudna, ali u sebi to ne osjeća", rekao je dr. Haim Abenhaim. Paul je rekao kako će sve prikupljene stvari vratiti, a obitelj žene je otkrila kako je ona i u prošlosti imala sličnih situacija te da su sretni što napokon dobiva stručnu pomoć.

Komentara 10

MA
malisvijet
22:53 22.03.2014.

A sirota zena...a obitelj joj je malo "jaca",vec je imala takvih problema a oni nista.strasno

SL
sladamir
09:25 23.03.2014.

Pa zar nije isla u medjuvremenu na kontrole? Nesto je tu trulo.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:01 23.03.2014.

Ako sam dobro skužio ženska je otišla na porod i liječnici joj rekli da nije uopće trudna.... Ta žena i nije baš pri sebi...Svašta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije