Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA TEŠKO OZLIJEĐENA

Detalji incidenta u splitskom klubu: Zbog naguravanja popucalo staklo, ozlijeđeno više od 20 mladih stranaca

Razbilo se staklo ispred noćnog kluba u Splitu
Foto: Dalmatinski portal
1/6
03.07.2024.
u 08:20

Ukupno 22 osobe zatražile su liječničku pomoć, prema informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske

Na Trgu Gaje Bulata u Splitu, neposredno uz ulaz u noćni klub, palo je staklo noćas oko 00.15 sati, a više je osoba ozlijeđeno. Prema posljednjim informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, 22 osobe zatražile su liječničku pomoć, od kojih je jedna zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u bolnici.

"Ostale osobe zadobile su lakše ozlijede i puštene su nakon liječničke obrade. Policijski službenici osigurali su mjesto događaja do dolaska očevidne ekipe", navodi jutros policija. "Prema do sada utvrđenom, došlo je do puknuća staklene stijenke uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub", istaknula je policija te dodala kako su na mjesto događaja izašle sve žurne službe.

Iz OHBP KBC-a Split potvrđeno je kako su medicinsku pomoć zatražile 24 osobe, a ozlijeđeni su strani državljani iz Švedske i Njemačke, godišta 2004. do 2008. Svi ozlijeđeni imaju ubodne i rezne rane. ''Dvoje pacijenata zadržano je na bolničkom liječenju, mladić (2004.) na Klinici za kirurgiju i djevojka (2008.) na Klinici za dječju kirurgiju. Ostali su nakon medicinske obrade otpušteni'', javljaju iz bolnice. 

Razbilo se staklo ispred noćnog kluba u Splitu
1/6

Inače, Slobodna Dalmacija navodi kako je noćni klub Central otvoren 2016. na mjestu istoimenog kina. Uglavnom u njega izlaze turisti, a ondje je već bilo incidenata.

Ključne riječi

Komentara 8

UK
ukrajina
07:59 03.07.2024.

Kriv je vlasnik objekta, na takva mjesta se ne stavlja obično staklo već sekurit da se raspadne u sitne dijelove kod udarca a ne da povređuje ljude !

Avatar utunelu
utunelu
07:53 03.07.2024.

Zatvaraj odmah

SC
schteff
13:43 03.07.2024.

što rade balavci do 19 godina vani poslje 23h?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije