NESREĆA KOD SL. BRODA

Migranti u prepunom kombiju usred noći bježali policiji pa udarili u stup. Ozlijeđeno 14 osoba

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
09.09.2024.
u 07:46

Policijska uprava brodsko-posavska ističe kako policijski službenici nastavljaju daljnji rad i obavljanje očevida

Teška prometna nesreća dogodila se noćas u 03.08 sati u mjestu Malino kod Slavonskog Broda u kojoj je teško ozlijeđeno više osoba. Policijska uprava brodsko-posavska navodi kako je kombi švicarskih nacionalnih registracijskih oznaka sletio s ceste, a u nesreći je, prema prvim informacijama, ozlijeđeno deset osoba. U brodsko-posavskom Zavodu za hitnu medicinu doznaje se da je u nesreći koja se dogodila oko 3,10 na državnoj cesti u mjestu Malino kraj Lužana 14 ozlijeđenih osoba, među kojima je sedmoro djece.

Ozlijeđene zbrinjava pet timova brodsko-posavskog i jedan požeško-slavonskog Zavoda koji ih prevoze u bolnice u Slavonskom Brodu (6 djece, 4 odrasla) i Novoj Gradišci (1 dijete i 3 odrasla), a u tijeku su sekundarni prijevozi teško ozlijeđenih za Zagreb i Osijek.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, obavljajući zadaće sprječavanja nezakonitih ulazaka u Republiku Hrvatsku, noćas oko 3.05 sati uočili su vidno opterećen kombi. Pomoću uključenih svjetlosnih i zvučnih znakova pokušavali su ga zaustaviti radi kontrole, no vozač se oglušio o naredbe policije te nastavio vožnju povećavajući brzinu, ističe policija. 

"Nakon 1-2 minute policijski službenici su dolaskom do Malina uočili da je navedeni kombi sletio s ceste, udarivši u stup javne rasvjete", istakla je Policijska uprava brodsko-posavska te dodala kako policijski službenici nastavljaju daljnji rad i obavljanje očevida. 

 

GALERIJA Ovo su površinom najveće Hrvatske županije: Znate li u kojoj od njih živi najmanje ljudi?
Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/25
Ključne riječi

Komentara 3

VO
Vorg
08:30 09.09.2024.

Vozača če sutra pustiti prekosutra če odraditi drugi prijevoz

AS
asper
08:20 09.09.2024.

Super! Znači 10-ak migranata će biti odmah, po hitnom postupku, besplatno dijagnosticirano i zbrinuto u našim bolnicama. Hrvatski osiguranici i dalje čekaju pretrage (MR, CT, itd.), dok ovi krinminalci imaju prednost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije