Tragedija kod virovitice

Detalji teške nesreće: Mladić poginuo na mjestu, dvojica teško ozlijeđena. Vozač bio pod utjecajem alkohola

Gornja Drenova: Jedna osoba poginula u slijetanju vozila u kanal uz cestu
Marko Prpic/PIXSELL
29.12.2021.
u 08:49

Poginuo je 25-godišnji suvozač, dok su 22 - godišnji vozač i 18 - godišnji putnik zadobili teške tjelesne ozljede.

Jedna je mlada osoba poginula, a dvije su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 18.40 sati u mjestu Borova u Virovitičko-podravskoj županiji.

- Prometna nesreća se dogodila kada je 22 – godišnji vozač neposredno nakon izlaska iz desnog putnog zavoja u Ulici Lanište izgubio kontrolu nad automobilom zbog neprilagođene brzine. Prešao je vozilom preko cijele širine kolnika i sišao na južnu putnu bankinu po kojoj je nastavio kretanje, prešao preko putnog mosta i sletio u putni jarak, kroz koji se kratko kretao, izletio na zelenu površinu, gdje je prednjim desnim dijelom automobila udario u betonski stup, kojeg je polomio. Uslijed siline udara došlo je do nadizanja stražnjeg dijela osobnog automobila te udara desnom bočnom stranom i dijelom krova u navedeni stup, od kojeg se odbio i zaustavio na površini - izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Poginuo je 25-godišnji suvozač, dok su 22 - godišnji vozač i 18 - godišnji putnik zadobili teške tjelesne ozljede.

 - Provedenim alkotestiranjem utvrđeno je da je 22 – godišnji vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0.51 promila. Protiv vozača slijedi kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu - zaključuje policija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije