POGINULA DVA MLADIĆA

Detalji tragedije u Kuli: 'Čuo se strašan udarac, ispred kuće je gorjelo. Vidjela se hrpa lima na gomili'

Kula: U prometnoj nesreći poginula dva mladića
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/20
06.08.2024.
u 11:03

Navodno je roditeljska kuća poginulog 17-godišnjaka bila nekoliko stotina metara udaljena od mjesta nesreće

Jak udarac i automobil u plamenu probudili su jutros mještane Kule, mjesta nedaleko od Kutjeva, gdje je došlo do velike tragedije u kojoj su poginula dva mladića. Osobni automobil u kojem su bili 17-godišnjak i 23-godišnjak sletio je s ceste i zabio se u drvo, a mladići su stradali na mjestu. 

– Jedan od njih moj je nećak, od brata sin. Nisam vidjela nesreću, ali moja sestra jest, ona živi nekoliko kuća dalje od mene. Rekla mi je da je čula strašan udarac. Kada je izašla u dvorište, vidjela je plamen ispod oraha i hrpu lima na gomili. Kotači u zraku bili su dokaz da se radi o autu. Nažalost, tada nije znala da je u njemu jedan od poginulih naš nećak – ispričala je za 24sata Stana Anić.

Navodno je roditeljska kuća poginulog 18-godišnjaka bila tek nekoliko stotina metara od mjesta nesreće. Uz cestu je trenutačno automobil koji je smrskan do neprepoznatljivosti, a naziru se tek iskrivljene gume. Policija je zatvorila promet tom dionicom dok se obavlja očevid. O svemu se naknadno oglasila policija, potvrđujući kako su poginuli mladići u starosti od 17 i 23 godine. 

''U utorak 6. kolovoza 2024. u 5.52 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske zaprimio je dojavu da je u mjestu Kula u Ulici Stjepana Radića došlo do prometne nesreće te da su u slijetanju osobnog automobila smrtno stradale dvije muške osobe starosti 17 i 23 godine. U tijeku je očevid i utvrđivanje svih okolnosti nastanka prometne nesreće. Državna cesta između mjesta Ferovac i Bektež zatvorena je za sav promet i promet se odvija alternativnim pravcima'', izvijestili su.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

CO
CommonSense
12:30 06.08.2024.

Hrvatska treba što prije zatvoriti te kanale uz cestu kao sve zapadne zemlje. Iskrostiti te kanale za odvodnju oborinskih voda i ostele instalcije. Gubimo živote mladih ljudi bez veze, čak i manje nezgode kad pogodiš taj kalan sa 30km/h su brutalne.

IG
igy100
12:13 06.08.2024.

mladost neiskustvo ludost i još opasna cesta koja ima te mostove preko otkrivenog kanala koja nažalost završila sa tragedijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije