POGINULA 66-GODIŠNJAKINJA

Detalji nesreće na A4: Pijani vozač udario u automobil na traci za zaustavljanje u nuždi

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.08.2023.
u 11:42

Od siline udara, vozilo 40-godišnjaka je odbačeno udesno i prednjim desnim bočnim dijelom udarilo u zaštitnu metalnu ogradu, a potom u desni bočni dio osobnog vozila vozačice

Policija je objavila pojedinosti o prometnoj nesreći na autocesti A-4 u kojoj je smrtno je stradala 66-godišnjakinja. Vozač star 40 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,12 promila desnom prometnom trakom istočnog kolničkog traka autoceste iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina.

Dolaskom na 33. kilometar autoceste prešao je na prometnu traku za zaustavljanje vozila u nuždi i prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila 66-godišnje vozačice se zaustavila u prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi.

Od siline udara, vozilo 40-godišnjaka je odbačeno udesno i prednjim desnim bočnim dijelom udarilo u zaštitnu metalnu ogradu, a potom u desni bočni dio osobnog vozila vozačice koja je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja. Nije bila vezana. Vozač koji je skrivio nesreću je ozlijeđen.  

POVEZANI ČLANCI:

Tijelo stradale žene je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, gdje će se obaviti obdukcija.

>> VIDEO Nevjenčana supruga je četiri dana prije ubojstva tražila zabranu pristupa, sud ju je odbio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije