Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DHMZ:

Popodne suho sa sunčanim razobljima

ljudi, jarun, sunčano
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
19.02.2016.
u 08:18

Na Jadranu i u područjima uz njega djelomice sunčano, no ujutro na krajnjem jugu, a navečer na sjevernom dijelu još je moguće malo kiše.

 U unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno, još osobito ujutro i prijepodne mjestimice s kišom, a potom su moguća dulja suha i sunčana razdoblja, prognozira za danas Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske (DHMZ).

 Na Jadranu i u područjima uz njega djelomice sunčano, no ujutro na krajnjem jugu, a navečer na sjevernom dijelu još je moguće malo kiše. 

 Vjetar slab, u Slavoniji i na Jadranu umjeren sjeverozapadni, a navečer će na moru prolazno okrenuti na jugo. Najviša dnevna temperatura zraka na kopnu uglavnom od 7 do 11, na Jadranu od 11 do 16 stupnjeva Celzijusa. 

>> Zima nam se približava kraju, evo kakvo nas vrijeme očekuje ovog proljeća 

>> Danas i sutra još kišovito i tmurno vrijeme, za vikend toplo i sunčano

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije