SLUČAJ U SLAVONIJI

Dijete (14) vozilo bicikl bez kacige pa se zabilo u parkirani automobil. Lakše je ozlijeđeno

Zagreb: Starinski bicikl poseban po svom mjenjaču, ali i tablici
Sanjin Strukic/PIXSELL
27.12.2023.
u 11:14

Policija je izvijestila kako djetetu slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja nakon što se zabilo u parkirani automobil

Jedno dijete (14) lakše je ozlijeđeno u nesreći koja se na Štefanje dogodila u Vetovu kod Požege u poslijepodnevnim satima. Naime, policija je izvijestila kako djetetu slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja nakon što se zabilo u parkirani automobil. 

Kako su objavili, 14-godišnje dijete je bez zaštitne kacige upravljalo biciklom, a zato što nije vodilo računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja, je prednjim kotačem i desnom ručkom upravljača udarilo u zadnji lijevi dio parkiranog osobnog automobila.

- U prometnoj nesreći 14-godišnje dijete je lakše ozlijeđeno i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

DA
damascus
18:30 27.12.2023.

Žao mi djeteta. Slijedi optužni prijedlog: kažu nije imao kacigu, a to što je vozio po nogostupu, što je također protiv odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, nikome ništa. Sada se zabio u automobil a njega ne boli. OO šteti nikome ništa popraviti će vlasnik, tko ga šiša ša neće valjda roditelji djetata popravljati tuđi auto koji je oštetilo njihobo dijete. A kad te biciklist vozeći nezakonitio po nogostupu udari, slomi ti ruku i naravno pobjegne, nikome ništa. Policiju to ne zanima iako je to njihov posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije