potjera u party destinaciji

Dileri u Tisnom bježali s hrpom kokaina i ecstasyja, jedan odbacio torbu s drogom, policija ih ulovila

U Tisnom po?eo Love International Festival
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.09.2024.
u 11:44

U Tisnom se održava poznati festival elektronske glazbe zbog čega su pojačane policijske ophodnje u mjestu.

Policijski službenici PU šibensko-kninske i krim-inspektori ovih dana pokazali su dobru kondiciju u Tisnom, kada su krenuli u potjeru za 49-godišnjim dilerom. Nakon što su uočili sumnjivca i pokušali ga legitimirati, on se dao u bijeg, no policajci su ga uhvatili i zaplijenili 23,6 grama kokaina i 87 tableta ecstasyja. Diler je kod sebe imao i digitalnu vagu te veću količinu keša. U Tisnom se održava poznati festival elektronske glazbe zbog čega su pojačane policijske ophodnje u mjestu. 

"Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. U nedjelju 1. rujna u Tisnom policijski službenici uočili su mušku osobu sumnjivog ponašanja, koja se prilikom predstavljanja policijskih službenika službenom značkom i službenom iskaznicom dala u bijeg, Brzom intervencijom policijskih službenika nad osumnjičenim 49-godišnjakom su uporabljena sredstva prisile – tjelesna snaga i sredstva za vezivanje radi sprječavanja bijega i privođenja u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici su nakon pregleda kod 49-godišnjaka pronašli i oduzeli tri PVC smotuljka kokaina izmjerene ukupne bruto težine 23,6 grama, osam PVC vrećica ispunjenih tabletama ecstasyja, ukupno 87 komada, jednu PVC vrećicu ispunjenu bijelom praškastom materijom nepoznatog kemijskog sastava, tzv. punilo" bruto težine 22 grama, digitalnu vagu za precizno mjerenje s tragovima bijele praškaste materije te veći novčani iznos, izvijestili su nas iz PU šibensko-kninske koja je 49-godišnjaka, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predala pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

21-godišnjak u bijegu bacio torbu s drogom 

Istog dana, također u Tisnom, policiji je bježao i 21-godišnjak koji je pritom odbacio torbu punu droge. Vodička policija ga je uhitila i u odbačenoj torbi pronašla gomilu droge.

​Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga, u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Vodice proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

"U nedjelju 1. rujna u Tisnom policijski službenici uočili su mušku osobu sumnjivog ponašanja koja se prilikom predstavljanja policijskih službenika službenom značkom i službenom iskaznicom dala u bijeg, kojom prilikom je od sebe odbacila torbu.
Brzom intervencijom policijskih službenika  osumnjičeni 21-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje", izvijestili su nas. Nakon pregleda sadržaja odbačene torbe pronađena je i oduzeta jedna PVC vrećica s 30 komada tableta nepravilnog oblika izgleda karakterističnog za drogu MDMA odnosno ecstasyjedanaest PVC vrećica ispunjenih drogom kokain ukupne bruto težine 15 grama, jedna PVC vrećica u kojoj se nalazila bijela praškasta materija tzv. punilo za povećanje mase droge. bruto težine 6 grama, jedna PVC vrećica s marihuanom bruto težine 1 g te manji novčani iznos.

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni 21-godišnjak je 2. rujna, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, izvijestili su iz policije. 

VEZANE VIJESTI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije