Ne smije se tako oglašavati

DIP upozorio Kolindu Grabar-Kitarović zbog objave fotografije s vojnicima

Kolinda Grabar-Kitarović predala potpise DIP-u
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.12.2019.
u 20:33

'Sigurna Hrvatska = snažna i opremljena hrvatska vojska i policija' pisalo je uz fotografiju na kojoj je predsjednica s vojnicima

Državno izborno povjerenstvo upozorilo je izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović zbog fotografije koju je objavila na Facebooku, a na kojoj ona u uniformi hoda uz hrvatske vojnike.

'Sigurna Hrvatska = snažna i opremljena hrvatska vojska i policija' pisalo je uz fotografiju na kojoj je predsjednica s vojnicima.

– Iako je riječ o Facebook oglasu koji je neaktivan, DIP RH je upozorilo Izborni stožer predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović kako državni dužnosnici, koji su sudionici u izborima, ne smiju imati povlašteni položaj prema drugim sudionicima u izborima te se njihove redovite aktivnosti ne smiju koristiti u svrhu izborne promidžbe, jer bi se na taj način kandidati koji nisu državni dužnosnici dovodili u nepovoljan položaj – odgovorio je DIP GONG-u koji je prijavio Kolindu Grabar-Kitarović.

VIDEO Predsjednički kandidati

Komentara 3

LU
Lui
20:54 09.12.2019.

Sabina, tvoj Zoki se može jedino slikati kako pada s tenka

DH
dalibor.hren
21:10 09.12.2019.

Zar predsjednik/predsjednica nije vrhovni zapovjednik oružanih snaga?

MO
moškov
20:45 09.12.2019.

je li kgk zabrinuta zbog nestanka casnice oruzanih snaga iz pocasno zastitne bojne ..nema joj ni traga..da ona ce se javiti kad se pronadje nestala casnica...itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije