Djeca poginulih novinara kod Bandića

Djeca poginulih novinara u Poglavarstvu
Sanjin Strukić /Pixsell
23.12.2009.
u 18:04

Na tradicionalnom druženju sa gradonačelnikom djeci novinara poginulih u Domovinskom ratu dodijeljeni su pokloni i bonovi u vrijednosti od tisuću kuna.

Djecu Žarka Kaića, Tomislava Belavića, Gordana Lederera, Zdenka Purgara, Ivana Marišića i Filipa Franjića,novinara poginulih u Domovinskom ratu,  primio je u zgradi Poglavarstva gradonačelnik Milan Bandić. Sin Siniše Glavaševića, Bojan nije uspio doći. 

Dodijeljena im je pomoć u iznosu od po 1000 kuna u bonovima i pokloni.  

- Običaj gostovanje djece branitelja u Poglavarstvu njegujemo još od 1992. godine. Želimo da osjete da smo uz njih i da brinemo - rekao je Božo Šimleša, organizator akcije.

Bandić je djeci poginulih branitelja obećao da će ih primiti i dogodine, bilo to na Pantovčaku ili u Poglavarstvu.

 

 

Komentara 5

GO
gordanica
20:09 23.12.2009.

Možda bi mogao neke od djece,koja za to imaju afiniteta, zaposliti u svojim privatnim novinama \"Zagreb.hr\", koje plaća našim novcem.

SU
superman
18:56 23.12.2009.

Ne sviđa mi se što neki mediji, (NOVA TV i EPH što je isto)propagiraju naručene ankete PULS-a u kojima je Bandić na drugome mjestu i time obmanjuju javnost. Ne znam zašto to čine ali je sigurno da su ili dobile novac ili je određenim strukturama u interesu da se ostavi dojam da je Bandić favorit. On to jednostavno nije,a bilo bi zanimljivo kada bi USKOK malo uskočio u te \"medije\". Prava anketa je objavljena na Javno.hr iz koje je vidljivo da u drugi krug ulaze Josipović i Vidošević, voljom birača.

OB
-obrisani-
19:11 23.12.2009.

Bandic je hrvatska sramota! Nakon one epizode sa policajcem u svakoj bi normalnoj zemlji bio zauvijek udaljen ne samo iz politike nego i javne scene uopce; ali Hrvati toleriraju hooliganizam. Za neke je Bandic \"lafcina\". Zalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije