TRAGEDIJA U ŠPANJOLSKOJ

Dječak (15) ubio roditelje i brata i sakrio tijela u šupu. Učinio je to jer su mu zabranili internet?

Uveden policijski sat na području Katalonije  zbog sve većeg broja zaraženih
Kike Rincon
12.02.2022.
u 16:37

Tragedija se zbila u njihovoj obiteljskoj kući u utorak. Obitelj je živjela u blizini grada Alicantea.

Dječak star 15 godina ubio je u utorak svoje roditelje i mlađeg brata u njihovoj kući u blizini španjolskog grada Alicantea, navodno nakon svađe zbog njegovih loših ocjena, objavljeno je u subotu.

Petnaestogodišnjak je najprije očevom lovačkom puškom ustrijelio svoju majku, nakon čega je ubio i mlađeg brata, objavila je policija u subotu, kako prenosi dpa.

Otac u tom trenutku bije bio kod kuće, a nakon što se vratio dva sata poslije, tinejdžer je ubio i njega. Tragedija se zbila u njihovoj obiteljskoj kući u utorak. Obitelj je živjela u blizini grada Alicantea. Prema navodima policije, tinejdžer je tijela sakrio u obližnjoj šupi.

Nakon toga je tri dana bio u kući, sve do petka kada su, u namjeri da posjete obitelj, došle dvije dječakove tetke. Kako piše regionalni list Diario Levante, njima je dječak potom priznao zločin.

Tamošnji mediji pišu da se je dječak posvađao s roditeljima jer su mu zbog loših ocjena zabranili pristup internetu.

Policija još nije potvrdila ove navode, poručivši da je istraga u tijeku. Iz policije je potvrđeno samo da je tinejdžer trenutno u pritvoru i da je priznao zločin.

VIDEO: Detalji ubojstva u Veloj Luci: Sin (34) ubio majku pa se fizički sukobio s mještaninom?

 

Ključne riječi

Komentara 7

AF
AfganistanskiHrvat
17:50 12.02.2022.

Sreća u nesreći pa se to nije dogodilo u SAD-u. Odvjetnici bi odmah se pozvali na igricu GTA i okrivili proizvođača jer nije stavio upozorenje na nju i mali je slobodan kao ptičica. (Istiniti slučaj iz SAD-a od prije nekoliko godina).

CO
Cosinus
21:10 12.02.2022.

Sada ga čeka predivan život.

BM
bmarchy
21:08 12.02.2022.

Iz igrica sigurno nije učio o dobrim djelima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije