kobno igralište

Dječaku (13) pala vratnica na glavu, dobio potres mozga

podstrana,gol,portal (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/5
22.03.2013.
u 15:22

Dječak se s grupom prijatelja igrao na igralištu, kada se u jednom trenutku objesio za prečku i vratnica se prevrnula udarivši ga po glavi

Trinaestogodišnji dječak teško je ozlijeđen u petak oko podne kada mu je u Strožancu, nedaleko od Splita, pala vratnica gola na glavu. Ima potres mozga i hospitaliziran je u splitskoj bolnici na odjelu neurokirurgije. 

S grupom prijatelja igrao se na igralištu, kada se u jednom trenutku objesio za prečku i vratnica se prevrnula udarivši ga po glavi. Njegovi prijatelji odmah su pozvali hitnu i pružili mu prvu pomoć. Nesreća se dogodila na privatnom igralištu za tenis i nogomet.

>>Metalna vratnica 14-godišnjaku smrskala glavu i nagnječila mozak

Komentara 7

CH
chemica
20:52 22.03.2013.

U moje vrijeme su se na golove vješali samo najgluplji među nama. Pristojna i odgojena djeca to NISU činila.

GL
glavo
15:29 22.03.2013.

ovo je deseti puta da vidim ovakvu vijest u zadnje 2-3 godine....jel to izmisljate stalno ili su bas svi golovi na svim igralistima neispravni ??

PE
pep
22:20 22.03.2013.

3 22.03.2013. u 16:55h Holographic je napisao/la: sve te domare i ravnatelje tih škola igrališta treba kazneno goniti zbog pokušaja ubojstva neko mora biti odgovoran za te golove. Ovo samo mogu potpisati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije