Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIČNE OZLJEDE

Djevojčica koja je stradala u nesreći quadom bori se za život. Drugo dvoje djece van životne opasnosti

Bjelovar: Građani će glasovati za boju pročelja nove Opće bolnice
Damir Spehar/PIXSELL
23.06.2024.
u 12:12

Sve troje imaju dominirajuće ozljede glave uz još neke ozljede koje za sada nisu bitne, natučenja ruku ili ogrebotine, međutim, dominiraju ozljede glave, potvrdio je dežurni kirurg OB-a Bjelovar

Dežurni kirurg u Općoj bolnici 'Dr. Anđelko Višić' u Bjelovaru Damir Koprek izvijestio je o stanju troje maloljetnika koji su ovog petka teško stradali u prometnoj nesreći u Bjelovaru. Oni su, podsjetimo, vozeći se na quadu u Bulincu sletjeli s ceste, a uz njih troje istog je dana u još dvije prometne nesreće ozlijeđeno još dvoje djece. 

- Jedna djevojčica nažalost je zaprimljena s kritičnim ozljedama, bori se za život, radi se o kraniocerebralnim ozljedama. Uglavnom glava, sve troje imaju dominirajuće ozljede glave uz još neke ozljede koje za sada nisu bitne, natučenja ruku ili ogrebotine, međutim, dominiraju ozljede glave - potvrdio je kirurg za HRT

Još jedna djevojčica teško je bila ozlijeđena nakon što je pala s električnog romobila, s time da nije nosila zaštitnu kacigu. Ona je odmah prebačena na KBC Zagreb zbog teških ozljeda glave, no nakon operacije liječnici su optimistični te je ona trenutno stabilno, na uređaju za disanje.

Uz tu nesreću na još jedno dijete je oko 20.30 sati istog dana na pješačkom prijelazu naletio 21-godišnjak u automobilu.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

KA
karijes
14:36 23.06.2024.

Krivi su roditelji

IG
igy100
15:06 23.06.2024.

ja sam pao sa Tomosa 14 zaletio sam se u traktor imao sam 12 godina 86 te bio sam u šok sobi 12 dana..12 šavova poglavi i dvije kosti potrgane Imam sve kategorije osim A ..

Avatar Retro
Retro
14:44 23.06.2024.

Duh BMW ekipe se prenio u sve kuteve društvenih odnosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije