jeziv zločin

Djevojčicu napali na povratku s farme, grupno je silovali i spalili

23.10.2013.
u 14:39

Nesretnu indijsku tinejdžericu napala su i grupno silovala trojica seljana, a zatim su je spalili jer im je zaprijetila da će sve ispričati roditeljima i susjedima.

Indija bilježi još jedan stravičan zločin grupnog silovanja koji je ovoga puta rezultirao smrću maloljetne djevojke. Nesretnu indijsku tinejdžericu napala su i grupno silovala trojica seljana, a zatim su je spalili jer im je zaprijetila da će sve ispričati roditeljima i susjedima.

Tragedija se, javlja Times of India, dogodila u okrugu Uttar Pradesh u utorak navečer, a djevojka je preminula u bolnici nakon što je joj je opečeno 80 posto tijela.

Njezina je sestra ispričala da su se njih dvije vraćale kući s farme kada su trojica seljana okružila. Odvukli su djevojčicu i silovali, a sestra je požurila u selo po pomoć. Silovatelji su u međuvremenu pobjegli te ostavili djevojčicu da gori.

Policija je objavila da intenzivno traga za počiniteljima.

>>Ravnateljica škole optužena za trovanje 23 učenika

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije