Nikola Grmoja:

'Dobio sam prijetnje smrću, da ću patiti kao Mišo Kovač. To me uznemirilo'

Slavonski Brod - Nikola Grmoja na predstavljanju liste kandidata Mosta za lokalne izbore.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.07.2021.
u 11:16

Izašlo je to iz mene, malo me uznemirilo sve to, kazao je Grmoja novinarima

Mostov Nikola Grmoja novinarima u Saboru kazao je da je primio prijetnje smrću, a to se odnosilo i na njegovo dijete. 

"Nisam spavao do tri sata u noći, dobio sam prijetnje smrću. Više me je uznemirila prijetnja smrću mome djetetu, slika djeteta u mrtvačkom sanduku i to da ću patiti kao Mišo Kovač, da ću gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku. To me malo uznemirilo. Ja nisam čovjek koji se boji. Sama ta slika je potresna", kazao je Grmoja. 

"Zahvalio bih svima onima koji su predvodili ovu harangu, a da nisam imao priliku da me se sasluša u jednom demokratskom društvu", kazao je Grmoja.

"Kako se radi o prijetnji mom djetetu, najvjerojatnije ću sve prijaviti policiji. Potresen sam time. Izašlo je to iz mene, malo me uznemirilo sve to", kazao je Grmoja novinarima.

"Hvala udruzi Zagreb Pride što me optužila iako nije pogledala mojih 20 statusa u zadnjih 10 dana na Facebooku, gdje pozivam one koji me podupiru da ne uzvraćaju uvredama na uvrede, da svakog čovjeka treba  poštivati, hvala im za slike koje sam noćas dobio“, poručio je.

Mostov zastupnik, kojeg su neki mediji, političari i LGBTIQ udruge optužili za homofobni ispad i kopiranje totalitarne agende Viktora Orbana, naglasio je kako o pravima seksualnih manjina uopće nije govorio niti je u istoj rečenici spomenuo osobe homoseksualnih sklonosti i pedofile. Propaganda je jedno, a pravo nešto sasvim drugo, rekao je.

"Svatko u slobodnoj zemlji može hodati za svoja prava i ja s tim nemam nikakvih problema“, odgovorio je na upit je li Zagreb Pride za njega propaganda.

Ključne riječi

Komentara 85

TA
Tackrla
11:30 06.07.2021.

Grmoja je taknuo u osinje gnijezdo pedofila i lgbt perverznjaka koji ne prezaju ni pred cime kako bi sirili svoju izopacenost pod krinkom ljudskih prava. To je zajednica agresivnija od bilo koje fasisticke stranke i tek ce se vidjeti koliko cevga maltretirati ne bi li zastitili svoje pozicije

Avatar B.Geserit
B.Geserit
11:46 06.07.2021.

Ah ta tolerantna zajednica ljubitelja g.zica i dječice.... Moraš ih voljeti hoćeš nećeš. Ne smiješ čak reći ni da ih ne podržavaš, odmah te proglase mrziteljem i prijete....

UM
umnjak
11:29 06.07.2021.

Zar je moguće da "tolerantni" homofili prijete jer si udario na pedofiliju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije